De coaches

Mijn naam is Ben Maasdam, bouwjaar 1956.
Gepokt en gemazeld dus.
Mijn ervaring en talenten heb ik tot op de dag van vandaag weten in te zetten en daar ga ik graag nog een paar mooie jaren mee door.
Altijd met een luisterend oor en oordeelvrij: gevraagd en ongevraagd.

Vanaf 2015 ben ik actief als ZZP’er: voor kandidaten met een WIA-, WAJONG- of Ziektewetuitkering heb ik een mantelovereenkomst met UWV en werk ik ook samen met andere partijen. Ik bedien werkzoekenden door het hele land, want ik ben goed en snel in staat om in allerlei regio’s nieuwe contacten te maken en op te bouwen.
Misschien wel, omdat mijn insteek in het algemeen zeer pragmatisch is.
Bovendien heb ik een groot netwerk, mede ingegeven door het feit dat ik meermalen in m’n leven ben verhuisd.
Ooit geboren in Limburg en in mijn jeugd kleine uitstapjes naar Suriname en Duitsland, maar voornamelijk gewoond en gewerkt in Twente, Zuid-Holland, Midden- en Noord-Nederland.

Oorspronkelijk ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen gehandicaptenzorg, kinderbescherming en randgroepenwerk.
Van onder meer sportinstructeur en groepsleider crisisopvang kwam ik terecht als maatschappelijk werker op een project in Den Haag.
In de zes jaar dat ik hier werkzaam was, kwam ik erachter dat de meest ultieme vorm van hulpverlening het verwerven van een betaalde baan is.

In 1990 verruilde ik het drukke stadse bestaan voor 't meer rustige noorden en was ik bij verschillende organisaties te Groningen in dienst als arbeidsconsulent voor moeilijk plaatsbare werkzoekenden.
In Haarlem verzorgde ik nog een opdracht voor jongeren.

Van 1993 tot 2012 leidde ik een eigen reïntegratiebedrijf: Buro Werktuig.
Sindsdien hield ik mij met allerlei opdrachten en verschillende doelgroepen bezig en voerde ook een aantal speciale werkgelegenheidsprojecten uit.
Ik werkte (en werk nog) regelmatig nauw samen met organisaties uit dezelfde of andere disciplines.

Mijn werkwijze is directief, open, coachend.
Ik beschik daarnaast over een aardige dosis creativiteit en pak elke opdracht zeer serieus op.
En wat misschien mijn belangrijkste eigenschap is: ik geef niet snel op!
Spreekt dit u aan, dan nodig ik u van harte uit contact met me op te nemen.

Ben

Mijn naam is Anne Adrichem en ik werk met veel plezier samen met Ben.

Geboren in Rotterdam, maar na de nodige omzwervingen een paar jaar geleden neergestreken in het mooie Deventer. Ik woon hier erg naar mijn zin en heb ondertussen een aardig netwerk opgebouwd, terwijl ik de contacten in het westen van het land nog zéker koester.

Ik heb een achtergrond in de werving & selectie en werkte voor de grote uitzendorganisaties.
Ook werkte ik een poos als re-integratie consulent. De tot nu toe opgedane ervaring en kennis van de arbeidsmarkt wend ik met veel enthousiasme aan in mijn nieuwe uitdaging als jobcoach bij Maasdamaangenaam.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak waarbij een heldere en transparante communicatie met alle betrokken partijen van belang is. Wanneer de klik er is, kijk ik graag samen met jou naar wat er mogelijk is. De focus is zeker gericht op resultaat, maar altijd met een reële doelstelling zodat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Daar waar jij je prettig voelt, jezelf kunt ontwikkelen en jouw talenten zo goed mogelijk kunt benutten.

Zo krijgt ieder traject en persoon de aandacht die het verdient. Want de overtuiging dat er voor iedereen een arbeidsplek bestaat onderschrijf ik van harte.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Anne